Udruga Jaglac uspješno provela dvije aktivnosti: “Volonter možeš biti i ti!” i “Zajedno smo jači u akciji za Jaglac!”

Volonteri Udruge Jaglac održali su 4 radionice “Volonter možeš biti i ti!” za učenike srednje škole “Stjepan Ivšić” iz Orahovice i 1 radionicu u srednjoj školi “Marka Marulića u Slatini s ciljem promocije volonterstva. U Slatini su uz volonterke Udruge Jaglac sudjelovali i predstavnici još 4 Udruge iz Slatine: Klub urbane kulture, Biciklistički klub i Hrvatska gorska služba spašavanja. Po završetku radionica u Slatini, sudionici su razgovarali o inicijativi pokretanja školskog volonterskog kluba. U aktivnosti je sudjelovalo 11 volontera s 54 volonterska sata.

U okviru aktivnosti “Zajedno smo jači u akciji za Jaglac!” zahvaljujući volonterskom stručnom radu predstavnika poslovnog sektora iz Orahovice Ptiček električarski obrt i Dafit d.o.o., te predanom radu volontera i nekolicine građana uvedene su električne instalacije u pomoćnu zgradu i drvenu sjenicu i ožbukana je glavnina zidova na pomoćnoj vanjskoj zgradi s dekorativnom žbukom.

Osim navedenih aktivnsoti, volonteri Udruge Jaglac, roditelji i građani posadili su 100-ak sadnica batata i okopali vrt. U ovim aktivnostima sudjelovalo je 11 volontera s 96 volonterskih sati. (www.icv.hr; Udruga Jaglac

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content