Akustična večer, plivački kup, biciklijada, srednjovjekovne igre i odbojka na pijesku obilježili Otvaranje turističke sezone u Orahovici

Kao i uvijek, manifestaciju Otvaranje turističke sezone donijelo je i niz popratnih sadržaja. Uz dva najveća, 2. sajam vina i kulena te 1. vinski maraton, održano je i nekoliko ostalih. Udruga mladih Pauk organizirala je Akustičnu večer na kojoj su nastupili Cota G4 te acoustic duo Marko Osmanović (ex Divlje jagode) & Dinko Likar (2nd place Omiš guitar fest 2016.g.). Također, Biciklistički klub ”LOOD” organizirao je tradicionalnu biciklijadu pod nazivom ”Biciklom kroz prirodu”, a vozila se po ljepotama i stazama Papuka i Krndije.

Plivački klub ”Orahovica” organizirao je prvi orahovački Kup u plivanju na kojem je nastupilo preko 30 plivača na stazi dužine 208 metara po dužini Jezera. U muškoj konkurenciji slavio je Toni Tandarić iz Rijeke s vremenom 3,20,53, drugi je bio Borna Katić iz Orahovice, a treći Danijel Peštaj također iz Orahovice. U ženskoj konkurenciji slavila je Orahovčanka Lana Marinić s vremenom 4,16, 88, druga je bila također domaća plivačica Klara Leko, a treće još jedna Orahovčanka Aleksandra Vujnović.

Red vitezova Ružice grada pripremio je zanimljivo natjecanje pod nazivom ”Srednjovjekovne igre” i to u skakanju u vreći kroz vodu, a najbolji i najbrži bio je Borna Katić iz Orahovice. Na kraju dana, Udruga hrvatskih branitelja, dragovoljaca, veterana Domovinskog rata Orahovica organizirala je turnir u odbojci na pijesku na novouređenim igralištima uz Jezero.

(www.icv.hr, vg; foto: Vladimir Grgurić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content