Besplatna škola plivanja – prijave do 20. lipnja

Športska zajednica grada Virovitice, uz punu podršku Grada Virovitice, već devetu godinu za redom organizira besplatnu školu. Besplatna obuka neplivača započet će 20. lipnja na Gradskom bazenu u Virovitici.

Cilj je navedenim programom obuhvatiti što veći broj djece kako bi ih se osposobilo za samostalno privikavanje na vodu, bilo to na zatvorenim ili otvorenim bazenima ili na moru te kako bi se smanjio broj neželjenih posljedica koje proizlaze iz neznanja plivanja. Obuka neplivača obavlja se sukladno metodama globalnog plana i programa rada, projekta edukacije i detaljnog plana izobrazbe

Športska zajednica grada Virovitice osigurala je da svaki učenik koji je uspješno svladao kriterije znanja plivanja koji su propisani za plivača početnika dobije diplomu o uspješno završenoj obuci o osnovama plivanja. Troškovi organizacije škole plivanja i ove godine osigurani su u proračunu Grada Virovitice.

Ovim putem moli se da se u školu uključe sva zainteresirana predškolska i školska djece.  Prijave za školu plivanja primaju se Športskoj zajednici grada Virovitice svaki radni dan od 7 –do 15 sati, ulica Matije Gupca 63 (bivša vojarna).

(www.virovitica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content