Elizabeth Benčić iz Belišća je 7. miss orahovačkog Jezera

Na izletištu ”Orah” ili poznatijem kao orahovačom Jezeru svečano je uz niz sadržaja otvorena ovogodišnja turistička sezona. Manifestaciju koja je trajala dva dana organizacijski potpisuju Grad Orahovica i Turistička zajednica Grada, a glavni pokrovitelj bila je Keramika Modus. Turisitčku sezonu u Orahovici otvorio je orahovački gradonačelnik Josip Nemec u nazočnosti predstavnice Virovitičko-podravske županije, direktorice TZ VPŽ Martine Jakelić.

U svečanom dijelu programa Otvaranja nastupili su Puhački orkestar DVD-a Orahovica, mješoviti pjevački zbor KUD-a Orahovica te učenici Osnovne glazbene škole Slatina, Područnog odjela Orahovica Borna Katić, Matej Orina i Filip Vasiljević. Središnji događaj Otvorenja turističke sezone na orahovačkom Jezeru bio je 7. izbor za Miss jezera na koji se prijavilo 7 kandidatkinja iz Duzluka, Čačinaca, Donjeg Miholjca, Belišća te Slatine. Ocjenjivačko povjerenstvo činilo je 7 članova, Josip Nemec kao predsjednik te članovi: prošlogodišnja miss Jezera Tamara Buljević, Tomislav Durmić, Krešimir Kostelac, Saša Rister, Renato Bunčić i Zlatko Tomšić, a ono je na kraju odlučilo kako je 7. miss orahovačkog Jezera 20.-godišnja Elizabeth Benčić iz Belišća, prva pratilja je Sara Mandić iz Duzluka, dok je druga pratilja Antonela Jusup iz Čačinaca.

Orahovica je protekla dva dana odisala turizmom, iako se živa penjala i na čak +36 svi su pohrlili na Jezero po nužno osvježenje. Ako se po jutru dan poznaje, ovogodišnja bi turistička sezona mogla za Orahovicu biti sjajna. Dugo toplo ljeto tek dolazi, a Orahovica i Jezero itekako mame, treba samo doći, vidjeti i prepustiti se.

(www.icv.hr, vg, foto: Vladimir Grgurić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content