Foto: Plesači KUC-a svoju kvalitetu predstavili na “23. Završnoj produkciji”

Suvremeni plesni studio KUC-a Virovitica održao je u Kazalištu Virovitica svoju “23. Završnu produkciju”. Izveli su 16 koreografija koje je pripremilo sedam plesnih skupna razvrstanih po dobi. Koreografije obrađuju sve suvremene stilove s elementima suvremenog baleta, plesa u drami, nekoliko oblika hip-hopa, MTV-dancea, show-dancea, jazz-dancea, ritmike i sličnog, a u svemu tome uživala je vjerna i brojna publika.

Kao prateća plesna skupina sudjelovat će i na “Kukuričeku 2016.” u Đurđevcu u subotu, 18. lipnja, a neke od koreografija najstarije plesne skupine izabralo je i stručno povjerenstvo za suvremeni ples za izvođenje na državnoj smotri suvremenih plesnih ansambala koja će se održati 18. i 19. lipnja u Velikoj Gorici.

Veliki broj nastupa opravdao je kvalitetu rada plesača KUC-a, a veliku pažnju posvetili su i sve boljoj plesnoj edukaciji na nivou države na raznim seminarima i radionicama te su proljetne praznike proveli na prvom plesnom kampu za djecu i mlade “Prstići”.

Ovom produkcijom i nastupima završili su sezonu 2015./2016., no još će nastupiti povodom Rokova 2016. i prije upisa u novu školsku godinu.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content