Održana svečana sjednica Općinskog vijeća Općine Čađavica

Na svečanoj sjednici Općinskog vijeća Općine Čađavica povodom Dana Općine i blagdana Svetog Petra Apostola, održanoj u mjesnom domu u Čađavici u ponedjeljak 27. lipnja, okuplili su se uz vijećnike brojni gosti i uzvanici među kojima su bili saborski zastupnik Josip Đakić, obnašateljica dužnosti župana Virovitičko-podravske županije Sanja Bošnjak, gradonačelnik grada Slatine Ivan Roštaš, gradonačelnik grada Orahovice Josip Nemec, desetak načelnika općina, ravnateljica Razvojne agencije Vidra Emina Kovač, predsjednica udruge roditelja poginulih branitelja Slatina – Orahovica Marija Maračić, gospodarstvenici te predstavnici društvenog i javnog života čađavičkog kraja. Sjednicu je otvorio Josip Piskać, predsjednik čađavičkog Općinskog vijeća.

Najznačajnije aktivnosti i projekte u proteklih godinu dana predstavio je Mirko Rončević, načelnik općine Čađavica, koji je naglasio da će najznačajniji projekt biti nastavak izgradnje kanalizacije u Čađavici, a u narednom razdoblju bit će riječi o ulaganjima od 26 milijuna kuna.

Čestitke domaćinima i svim žiteljima općine Čađavica povodom predstojećeg blagdana uputili su i gosti.

Pozdravljajući nazočne Josip Đakić, saborski zastupnik pohvalio je rad općinskog načelnika, Vijeća i Mjesnih odbora, a svečana sjednica završila je nastupom KUD-a Podravina Čađavica i druženjem gostiju i domaćina.

Opširnije pročitajte u novom broju Virovitičkog lista… (www.icv.hr; js)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content