Ovogodišnji, 6. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo, održat će se 3. rujna u Virovitici

U prigodi obilježavanja Dana Virovitičko-podravske županije i ove godine će se, 3. rujna, održati 6. sajam agro proizvoda i opreme Agroexpo 2016. Tako je odlučeno na sastanku Organizacijskog odbora Agroexpa koji je održan u Maloj vijećnici Virovitičko-podravske županije, uz predsjedavanje zamjenika župana Zdravko Dijakovića, pročelnika Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i europske fondove Igora Androvića, kao i predstavnike HGK-a, HOK-a, pčelara, voćara, vinara, Savjetodavne službe.

– Sajam će biti održan u sklopu obilježavanja Dana Virovitičko-podravske. Unatoč lošijoj godini, unatoč velikim štetama od mraza koje su posebno pogodile voćare, vinare kao i pčelare, sajam će se održati i ove godine – kazao nam je Igor Andrović pročelnik Upravnog odjela za gospodarstvo, poljoprivredu i EU fondove VPŽ.

Sajam će objediniti 13. županijsku izložbu voća, povrća i poljoprivrednih proizvoda, 11. županijsko ocjenjivanje meda, sajam meda i pčelinjih proizvoda, 8. međunarodno ocjenjivanje meda, 6. izložbu ljekovitog bilja i 6. izložbu vina.

Organizatori i pokrovitelji 6. sajma Agroexpo će biti: Virovitičko-podravska županija i Grad Virovitica, HGK ŽK Virovitica, HOK POK Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije i Savjetodavna služba Virovitičko-podravske županije.

(www.vpz.hr, Fotografije: Kristijan Toplak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content