Prijavite se na 22. Orahovačku fišijadu

Povodom nadolazeće 22. Orahovačke fišijade u organizaciji Turističke zajednice grada Orahovice i Grada Orahovice, ovim putem obavještavamo građane da će se navedena manifestacija održati 2. srpnja 2016. godine (subota) na Izletištu „Orah“. Okupljanje ekipa na Izletištu „Orah“ biti će od 13 do 13.30 sati, dok samo natjecanje počinje u 15 sati. U sklopu manifestacije održati će se i natjecanje u čišćenju ribe te izvođenju bećaraca. Dopušteno je izvođenje najviše dva bećarca, a prijaviti se mogu i gosti i natjecatelji 22. Orahovačke fišijade.

Kotizacija po ekipi iznosi 50 kuna (svaka ekipa može imati maksimalno 3 člana, dok broj gostiju nije ograničen). Kotizaciju možete uplatiti putem uplatnice – podaci za uplatu nalaze se na prijavnici, ili osobno u prostorijama Gradske uprave soba broj 1 – blagajna.

Broj ekipa ograničen je na 21, pa zainteresirane molimo da se što prije prijave.

Svaka ekipa dobiti će: ložište, 1l vina, 1 ribu (šaran), drva, vodu, stol, klupu, suncobran, a za jedno vozilo po ekipi Grad Orahovica plaća parking. Molimo Vas da nam registarsku oznaku vozila javite na broj mobitela 098/903-0176.

Rok za prijavu je 1. srpnja 2016. godine (petak) do 15 sati. Vaše sudjelovanje na natjecanju potvrđeno je onda kada uplatite kotizaciju.

Prijavnicu možete skinuti na na poveznici ispod ili je možete preuzeti osobno u prostorijama Gradske uprave, soba broj 14.
Fisijada 2016 – Prijavnica

FisijadaKUP-2016

(www.orahovica.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content