Uz 40% popusta otputujte na Orahovačko jezero na Ferragosto JAM 9

I ovog ljeta najbolja zabava čeka vas u Orahovici jer će 9. po redu Ferragosto Jam festival na svojih 5 pozornica ugostiti čak 40 izvođača! Na Piknik bini čekaju vas Laka, Kiša metaka, Miki Solus, Loš primjer i Fast response, na Ištekanoj bini Billie Joan i Ognjen Čudnoređe, dok će #DobroJutro Stage i Silent Stage program voditi Plastic Knives, Beat Busters, Blaw:Blaw, Revolt DJ’s, Bassinga!, Naša Stvar, #DJFJ crew, DJ Ervin Mandari i DJ VRH,  za Dance Hard binu će biti zadužen DJ Kneža, a tu su još i Edo Maajka, Elemental, Josipa Lisac, Kawasaki 3p, Pips, Chips & Videoclips, Bajaga i instruktori i brojni drugi. No odlična muzika ni u kom slučaju nije sve što ovaj festival pruža. U čak 3 dana koliko traje, festival vam pruža mogućnost besplatnog kampiranja i roštiljanja uz jezero, a za one željne sporta i natjecanja tu je i tradicionalni turnir u odbojci na pijesku.

Stoga spakirajte šatore, stavite ruksake na leđa i karte u ruke i vaš ludi vikend može početi! Povedite ekipu i od 4. do 7. kolovoza provedite nezaboravne trenutke u Orahovici!

U duhu dobre zabave, mi vam dajemo 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova.

Popust možete koristiti od 3. do 7. kolovoza 2016. isključivo za kupnju povratnih karata do kolodvora Zdenci Orahovica i natrag. Prilikom kupnje karata naglasite svrhu putovanja, a kartu na poleđini ovjerite pečatom organizatora. Pravo na popust imaju i slovenski državljani za povratna putovanja iz svih kolodvora Slovenskih željeznica do kolodvora Zdenci Orahovica i natrag.

Popust se ne može ostvariti na udaljenostima kraćim od 25 km.

Svim putnicima koji na festival doputuju vlakom osiguran je besplatan prijevoz do jezera i natrag!  (hzpp.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content