Dobitinici donacija iz VPŽ putem natječaja “Svjetlo na zajedničkom putu”

Javni natječaj za dodjelu donacija udrugama, klubovima i ustanovama u 2016. godini Svjetlo na zajedničkom putu zaključen je 3. svibnja 2016. Nakon provjere valjanosti prijava, proveden je postupak procjene prijava i donošenja odluke o dodjeli sredstava.

Na natječaj je stiglo 1.237 valjanih prijava. Hrvatska elektroprivreda d.d. je za sufinanciranje izabrala projekte i programe 360 udruga, ustanova i organizacija civilnog društva. S dobitnicima donacija Hrvatska elektroprivreda d.d. potpisat će ugovor o donaciji, o čemu će dobitnici biti obaviješteni elektroničkom poštom koja će se uputiti na e-mail kontakt osobe navedene u prijavnici.

Tako će u 2016. godini biti sufinancirano i pet projekata s područja Virovitičko-podravske županije: „Podignimo svijest o autizmu“ Udruge za ranu intervenciju u djetinjstvu VPŽ “Prvi znak” Virovitica, „Instalateri nove generacije misle zeleno“ Industrijsko-obrtničke škole Slatina, „Slatinska mala scena“ Pučkog otvorenog učilišta Slatina, „Oživimo kockice“ Srednje škole “Stjepan Ivšić” Orahovica i „Druga mladost“ Centra za obitelj “Pitomača”.

(www.icv.hr, hep.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content