FOTO: 5. sajam i revija nakita VIROkreativa u centru Virovitice

Kreativna udruga “Unikat” i Turistička zajednica grada Virovitice u sklopu manifestacije proslave dana grada i ove su godine organizirali sajam i reviju nakita pod već poznatim imenom VIROkreativa. Ovogodišnji 5. sajam održava se u nedjelju, 14. kolovoza u centru Virovitice od 9 do 23 sata. Ove godine svoje radove na štandovima izlaže oko 40 dizajnera od Varaždina do Slavonskog Broda. Prema riječima podpredsjednice Kreativne udruge „Unikat“ Đurđice Giba, na sajmu se mogu pronaći raznoliki dizajni nakita, predmeti od drveta, platna i slično, sve rukotvorine i unikati.

U sklopu sajma održane su i besplatne kreativne radionice za djecu te natjecanje kreativaca koje je i ove godine bilo humanitarnog karaktera. Naime, izrađivani su organizatori za dječje stolove koji će biti poklonjeni Socijalnoj samoposluzi „Djelo ljubavi“ Virovitica.

Vrhunac događaja slijedi navečer u 20 sati kada će na pozornici pored Gradske knjižnice i čitaonice održati modna revija na kojoj će se natjecati 6 dizajnera nakita i koja je sastavni dio VIROkreative. Nakon revije slijedi proglašenj i prigodne nagrade za najdizajnera, najljepši štand i najbolji rad sa radionice kreativaca.

(www.icv.hr, žđ; foto: Ž. Đaković, M. Rođak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content