FOTO: Završen 3. Međunarodni Ljetni RBA No limit Kup

Utakmicama uzrasta U-10 u nedjelju je završen 3. Međunarodni Ljetni RBA No limit Kup. Prvo mjesto pripalo je Slavoniji kola je u finalu slavila nad domaćinom No limitom sa 4:0, dok je treće mjesto pripalo Bjelovaru Plavi koji su bili bolji od Bjelovara Bijeli sa 5:0.
Za najboljeg strijelca je proglašen Matej Perić iz Slavonije, najbolji igrač je Tin Župan iz No limita, dok je najbolji vratar Mihael Letica iz Bjelovara Plavi.
Pehare i medalje uz članove Uprave Nogometne akademije No limit, uručio je i pročelnik Upravnog odjela za komunalne poslove i graditeljstvo Grada Virovitice Kristijan Sabo.
Inače, ovo je bila manifestacija koja je trajala tri dana na nogometnom igralištu TVIN-a, a sve momčadi koje su gostovale bile su oduševljene organizacijom cijelog turnira.
Tomislav Filipović, predsjednik nogometne akademije, zahvalio je svim sponzorima, Gradu Virovitici i Sportskoj zajednici grada te glavnom pokrovitelju turnira Raiffeisen banci i njegovom direktoru Nikoli Gomerčiću na pomoći, a i lijepo je bilo vidjeti da ovo nogometno igralište ponovno okuplja mnoštvo djece koja uživa u igranju najveće sporedne stvari na svijetu. (www.icv.hr, vle; Fotografije: Vedran Lesić)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content