Potpisani Ugovori o opremanju i izgradnji Studentskog doma u Virovitici

U Visokoj školi za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici održana je svečanost potpisivanja Ugovora o opremanju i izgradnji Studentskog doma u Virovitici. Potpisano je pet vrsta ugovora, od čeka 4 temeljem provedenog postupka javne nabave te jedan temeljem provedenog postupka bagatelne nabave. Kod javne nabave radi se o samoj izgradnji Studentskog doma gdje je potpisan ugovor o izgradnji s tvrtkom Domogradnja iz Virovitice, za opremanje studentskog doma pobrinut će se virovitička tvrtka Javorović d.o.o., za instalacije sunčane elektrane zadužena je tvrtka Solaris Pons iz Osijeka dok će nabavu specijalizirane opreme osigurati tvrtka Primat r.d. iz Hrvatskog Leskovca. Kod bagatelne nabave radi se o usluzi projektantskog i stručnog nadzora na izgradnji građevine samog studentskog doma, a za taj posao pobrinut će se tvrtka Cip d.o.o. iz Virovitice.

Uz domaćicu i dekanicu Visoke škole u Virovitici Vesnu Bedeković i suradnike, svečanosti su nazočili ministar regionalnog razvoja i fondova EU Tomislav Tolušić, saborski zastupnici Josip Đakić i Tomislav Žagar, ravnatelj Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije Tomislav Petric, obnašateljica dužnosti župana VPŽ Sanja Bošnjak, virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, predsjednici upravnog vijeća, predsjednica studentskog zbora Iva Ribić, prodekani te izvođači radova.

Vrijednost Studentskog doma iznosi 19.373.876,98 kuna, od čega je iznos EU potpore 18.524.301,88, dok je razdoblje trajanja projekta od 29. ožujka 2016. do 30. kolovoza 2017. godine. Projekt je financiran temeljem Ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava iz Europskih strukturnih i investicijskih fondova u financijskom razdoblju 2014. – 2020. Nositelj projekta je Visoka škola za menadžment u turizmu i informatici u Virovitici, a realizirat će se zahvaljujući suradnji i angažmanu Visoke škole Virovitica, Razvojne agencije VIDRA, Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

no images were found

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content