Prezentacija rada Škole rukometa Slatine

Protekla dva dana u Osnovnoj školi Eugena Kumičića u Slatini trajala je prezentacija rada i pokazni treninzi Škole rukometa za učenike nižih razreda (od prvog do četvrtog).
Na odobrenje ravnateljice i u dogovoru s učiteljicama na satu tjelesne i zdravstvene kulture trener Škole rukometa, i sam diplomirani kineziolog, održao je 40 minutni trening. Na zabavan i edukativan način prikazao je kako mali rukometaši treniraju te ih pozvao da i sami postanu dio Rukometnog kluba Slatina.
– Idući ponedjeljak završava prezentacija u “Kumičiću” i nadamo se da se selimo u drugu slatinsku školu, OŠ Josipa Kozarca.
Time bi završili prvi od desetak ciljeva koje smo postavili pred sebe u narednom četverogodišnjem ciklusu. A sve s nadom da djecu maknemo s ulice i vratimo ih u dvorane i na igrališta, a Rukometnom klubu Slatina sagradimo čvrsti temelj za što kvalitetniji i uspješniji rad u godinama koje dolaze – kazao je trener Hrvoje Žunec.
Popis ekipa, termini treninga i popis trenera s kontakt brojevima nalaze se na facebook stranici “Škola rukometa Slatina”. (www.icv.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content