Gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na Sajmu poduzetništva u Kikindi

U Kikindi u Vojvodini je od 6. do 9. listopada održan Sajam poduzetništva i EU kutak, promocija turističkih destinacija u sklopu turističko-gospodarske manifestacije Dani ludaje.
U organizaciji Hrvatske gospodarske komore – Županijske komore Virovitica, s područja Virovitičko-podravske županije predstavilo se jedanaest izlagača: Agroservis proizvodnja Virovitica, Asel Slatina, Brana Virovitica, Dam Lozan, Medena Virovitica, Mustač-Commerce Virovitica, Viro Tvornica šećera i Viroexpo Virovitica.

Na posebnom izložbenom prostoru Europskog kutka predstavila se, u suradnji s Turističkom zajednicom Virovitičko-podravske županije i Turističkom zajednicom grada Virovitice, turistička ponuda Virovitičko-podravske županije i Park prirode Papuk.
Iz Virovitičko-podravske županije sajam je, na poziv organizatora, posjetilo gospodarsko izaslanstvo HGK – Županijske komore Virovitica koje je u Regionalnoj privrednoj komori Kikinda prisustvovalo tradicionalnom susretu predstavnika Komora iz BiH, Hrvatske, Mađarske, Rumunjske i Srbije. Tema susreta je bila reforma i još veća učinkovitost komorskog sustava.

Županijska komora Virovitica predstavila je gospodarstvo Virovitičko-podravske županije na sajmu poduzetništva u Kikindi na temelju reciprociteta, a Regionalna privredna komora Kikinda predstavila je gospodarstvo Banata i Vojvodine s dvadeset i četiri izlagača na 21. međunarodnom sajmu gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede Viroexpo 2016, koji se u Virovitici održao od 26. do 28 veljače.

(Ivod)

20161008_103915

 

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content