Održan seminar iz područja javne nabave u HGK – Županijskoj komori Virovitica

U HGK – Županijskoj komori Virovitica, 11. listopada, u zajedničkoj organizaciji tvrtke Lureti iz Petirjevaca i HGK – Županijske komore Virovitica, održan je seminar iz područja javne nabave, na temu: „Izrada dokumentacije za nadmetanje u smislu prijedloga novog zakonodavnog okvira i usklađivanje s odredbama Direktive; primjena ESPD obrasca u dokumentaciji za nadmetanje“.

Europska jedinstvena dokumentacija o nabavi je službena izjava gospodarskog subjekta te služi kao prethodni dokaz u postupku javne nabave koji se daje umjesto potvrda koje izdaju tijela javne vlasti ili treće strane i upotrebljava se u postupcima javne nabave.
Predavač na seminaru bila je Katarina Depope Radman, stručnjakinja za javnu nabavu, akreditirana provoditeljica projekta u dijelu pripreme, provedbe i ostvarenja postupka javne nabave, trenerica i specijalistica u sustavu javne nabave.

Seminar je bio dio programa redovitog usavršavanja, nosi 8 bodova te uz povećanje kompetencija polaznika omogućuje polaznicima obnavljanje certifikata u skladu s Pravilnikom o izobrazbi u području javne nabave.

Svi polaznici su, nakon završetka seminara dobili potvrdu o sudjelovanju.

(Anpo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content