FOTO: Rukometašice Tvin Virovitice i Pitomače pobijedile u derbijima

U devetom kolu 2.lige sjever rukometašice Pitomače su na svom terenu pobijedile drugoplasirani Vukovar sa 39:30. Pitomačanke su pokazale da su zrelija ekipa i bez većih problema došle do novih bodova. Najefikasnije u domaćim redovima su bile Tean Mioč sa jedanaest, Katarina Šandor sa sedam i Tea Petković sa šest zgoditaka.

Virovitičke lavice su na domaćem terenu svladale uvijek neugodnu Podravku Lino sa 33:31. U utakmici koja je nalikovala partiji šaha “lavice” su bile bolje. Najefikasnije su bile Tamara Hudoletnjak sa četrnaest, Marija Majstorović sa osam i Margareta Krušelj sa pet zgoditaka, dok je na vratima briljirala Iva Biuk. U idućem kolu Virovitičanke gostuju u Slavonskom Brodu, dok Pitomača putuje u Bjelovar. (www.icv.hr; mš; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12490″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]