Iz Virovitičkog lista: Članice DVD-a Virovitica nastupile na RTL-ovu kvizu “5 na 5”

Kvizovi su jedna od najstarijih i najgledanijih emisija na TV programu, a zasigurno su najprivlačniji kvizovi znanja u kojima su osim poimanja opće kulture važni i domišljatost, brzina i koncentracija. Nemali broj građana Virovitice i naše županije sudjelovao je u mnogobrojnim kvizovima, a nedavno se na to odvažila i ženska ekipa članica Dobrovoljnog vatrogasnog društva Virovitica. Radilo se o poznatom RTL-ovu kvizu “5 na 5” u kojemu su našu “vatrogasnu” ekipu činile Anita Blažičević, Snježana Mikša, Matea Novosel, Vesna Lukšec i Josipa Pirić. Unatoč njihovoj spretnosti koju su pokazale na kvizu pobijedila je protivnička ekipa, ali naše cure nisu nezadovoljne. Ponosne su što su imale hrabrosti probati, a na koncu, kako su i same istaknule, važno je bilo sudjelovati i zabaviti se. To nam je potvrdila i Anita Blažičević, tajnica DVD-a Virovitica.

– Prvobitna zamisao bila je da uz mene nastupe Snježana, Matea, Vesna i još jedna kolegica, no ona je odustala pa se u ekipu javila Josipa. Poznajemo se i družimo ne samo unutar DVD-a nego i inače, a ono što je najvažnije, sve smo ljubiteljice kvizova.
Nakon što je odluka pala, prijavile smo se pa kud puklo…

Nakon prijave otišle smo na probno snimanje i čekale poziv za natjecanje. Nismo baš imale previše vremena za pripremu, poziv je stigao i krenulo je.

Probale smo, hrabro se držale, ali bile smo pomalo spore. Ja sam se natjecala s teškom upalom uha, a osim toga nekoliko dana prije natjecanja pala sam i povrijedila kralježnicu. Naravno da je presudno bilo što je protivnička ekipa bila bolja, no to nam nije ubilo volju za daljnjim natjecanjem. Idući put ćemo se bolje pripremiti, a nadamo se i dobrom zdravlju – kroz smijeh nam je rekla Anita Blažičević.

Svi članovi DVD-a Virovitica i naši sugrađani svakako će im u njihovom naumu dati svesrdnu podršku i nadati se da će biti uspješne kao što je to, primjerice, na mnogim kvizovima bio naš sugrađanin Romano Tripalo. (www.icv.hr; bs)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content