Rukometni vikend: Tko s kim, gdje i kada…

Pitomača sa Podravkom Lino, Tvin sa KTC-om

U 2. rukometnoj ligi sjever za žene u 7.kolu vodeća Pitomača dočekuje u´vijek neugodnu Podravku Vegetu. Susret se igra u sportskoj dvorani osnovne škole Petra Preradovića u Pitomači u nedjelju 13.studenog u 15 sati. U subotu 12.studenog u 19 sati rukometašice Tvin Virovitice igraju u sportskoj dvorani Tehničke škole u Virovitici igraju sa posljednjeplasiranim križevačkim KTC-om. U spomenutom utakmici domaćin je KTC, međutim u križevačkoj sportskoj dvorani je obrtnički sajam, te se dogovorom klubova susret igra u Virovitici, a u proljetnom dijelu virovitičke rukometašice će domaću utakmicu igrati u Križevcima. Ulaz na virovitičku utakmicu je slobodan.

Viro Virovitica u Požegi, Slatina u Slavonskom Brodu

U šestom kolu 2. lige istok za rukometaše Viro Virovitica gostuje u Požegi. Utakmicu sa domaćim rukometašima Virovitičani igraju u sportskoj dvorani Tomislav Pirc u nedjelju 13.studenog u 18 sati. Virovitički rukometaši kreću po petu pobjedu u nizu, kako bi i dalje zadržali priključak sa vodećim Brodom i ostali u borbi za prvo mjesto. U subotu 12.studenog također u 18 sati rukometaši Slatine igraju u sportskoj dvorani Brod u Slavonskom Brodu sa vodećom momčadi lige Brodom.

Rukometaši Orahovice ugošćuju Privlaku, a Mikleuš dočekuje Josipovac-Višnjevac

U 7. kolu treće lige istok rukometaši Orahovice, koji su prošlog vikenda doživjeli prvi prvenstveni poraz, u nedjelju 13.studenog u 17 sati u sportskoj dvorani u Orahovici igraju sa Privlakom. U ženskoj konkurenciji igra se šesto kolo. Rukometašice Mikleuša ugošćuju Josipovac-Višnjevac iz predgrađa Osijeka. U sportskoj dvorani osnovne škole u Mikleušu utakmica se igra u nedjelju 13.studenog u 18 sati.

Mlađi kadeti gostuju u Trnovcu

Peti krug 1. mlađe kadetske lige u muškoj konkurenciji igra se ovog vikenda. U subotu 12. studenog u sportskoj dvorani osnovne škole u Trnovcu igraju rukometaši Viro Virovitice. U 11 sati je utakmica sa Bjelovarom, a u 13 sati sa Čazmom.

Dječaci B u Vidovcu

U subotu 12. listopada igra se peti krug 1. lige dječaka B. Rukometaši Viro Virovitice i Slatine gostuju u sportskoj dvorani osnovne škole u Vidovcu, gdje igraju sa Varaždinom i Ivančicom Ivanec. Turnir se igra od 10 do 14 sati.

Regionalno okupljanje u ženskoj konkurenciji

U nedjelju 13.studenog u Koprivnici će biti prvo ovosezonsko regionalno okupljanje mladih rukometašica rođenih 2002.godine i mlađih (mlađe kadetkinje) od 12 do 14 sati, te rođenih 2004.godine i mlađih (djevojčice A) od 14.30 do 16.30 sati. Okupljanje će biti u sportskoj dvorani srednjih škola u Koprivnici. Okupljanje vodi regionalna suradnica Hrvatskog rukometnog saveza Đurđica Zečević u suradnji sa trenerima iz klubova pozvanih igračica. (www.icv.hr; mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content