Božićna priredba u OŠ Mikleuš

U utorak 20. prosinca s početkom u 17 sati održana je božićna priredba u holu Osnovne škole Mikleuš. Prekrasnu priredbu zajedno s učenicima pripremile su učiteljice Zdenka Funtek i Svjetlana Mojzeš. Malim i velikim zborom ravnali su učiteljica Tatjana Sabo i učitelj GK Goran Lovrić. Za tehničku podršku i svjetlosne efekte zaduženi su bili učiteljica Gordana Gaća Ćurak i Šime Milovac. Priredbu su upotpunili i učenici PŠ Četekovac sa svojom učiteljicom Sandrom Kraljik. Program su posebno uveselili polaznici predškole pod vodstvom odgojiteljice Ivane Škulj. Pjesmom i plesom, uz pratnju tamburice prof. Đure Bega, mali folklor OŠ Mikleuš i KUD-a Mikleuš izveo je splet kola pod vodstvom prof. Marka Kragujevića, Ivane Škulj i Kristine Trupina.

Na kraju priredbe, ravnatelj škole Dragan Kraljik zaželio je svima prisutnima i njihovim obiteljima čestit i blagoslovljen Božić te uspješnu i obiljem ispunjenu novu 2017. godinu.
Ukrašena u adventskom ruhu, škola je na priredbi dočekala mnogobrojne goste: načelnika općine Mikleuš Milana Dundovića, vlč. Marija Matijevića i vlč. Gorana Lukića, roditelje učenika, bake, djedove, braću i sestre.

(www.os-mikleus.skole.hr)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content