Četekovac je pobjednik Malonogometnog turnira ulica u Mikleušu

U ovogodišnjem Malonogometnom turnira ulica u Mikleušu, koji se igrao od 27. do 30. prosinca, nastupilo je šest ekipa. Prvi su bili nogometaši iz Četekovca koji su u finalu pobijedili ekipu ulica Ivana pl. Zajca i Školsku rezultatom 6:0, koja je bila ukupno druga. Treće mjesto osvojila je ekipa iz ulice Josipa Kozarca rezultatom 7:6 s protivnikom iz ulice Nikole Šubića Zrinskog. Najbolji strijelac turnira bio je Josip Pejić s 10 postignutih golova. Za najboljeg igrača medalju je dobio Mario Košorog iz Četekovca, a najbolji golman je Ivica Potočnik iz iste ekipe. Medalje najboljima uručio je Milan Dundović, načelnik Općine Mikleuš koji je još uručio medalje i ekipi sudaca, profesoru Marku Kragujeviću, kao i tehničkom osoblju.

Kao sportska zanimljivost je i utakmica veterana, izvan konkurencije, u kojoj su se sastale ekipe općinskih djelatnika, vijećnika, ravnatelja, svećenika. Protivnik iz Čačinaca izgubio je u ovoj vrlo dinamičnoj utakmici.

(www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12714″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]