Djed Božićnjak i učenici iz Kluba volontera SŠ Stjepan Sulimanac posjetili Dječji odjel Opće bolnice Virovitica

– Ho, ho, ho – zaorio je duboki glas Djeda Božićnjaka koji je u srijedu oko podneva, s punom vrećom darova posjetio Odjel za pedijatriju Opće Bolnica Virovitica i podijelio im darove uoči skorašnjih božićnih i novogodišnjih blagdana.

Humanitarna je to akcija učenika 3a razreda Srednje škole Stjepana Sulimanca iz Pitomače, o čemu je nešto više kazao ravnatelj navedene škole Josip Ivoš.

– Na inicijativu razrednice 3a, Anite Rengel, učenici iz Kluba volontera naše škole, koji su inače prošli edukaciju za volontere, prikupio je svoje, kao priloge od ostalih učenika i nastavnika Srednje škole Stjepana Sulimanca Pitomača. Kupili su darove, upakirali ih i poklonili djeci koja su u bolnici i kojima treba uz pokloniti osmijeh na lice.

Uz ravnatelja Josipa Ivoša i razrednicu Anitu Rengel, učenike 3a, neizostavnog Djeda Božićnjaka, u podjeli darova sudjelovali su i glavna sestra OB Virovitica Milja Čupen, kao i šefica Odjela za pedijatriju Edita Smiljanić, glavna sestra Odjela pedijatrije Emilija Jančevski… (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content