Dvije bronce virovitičkim plesačima

U organizaciji Sportsko plesnog kluba „Varaždin“ i Hrvatskog sportskog plesnog saveza u Varaždinu je održano međunarodno plesno natjecanje gdje su svoje umijeće među parovima iz Slovenije, BiH i Hrvatske prikazala i dva plesna para Plesnog centra „Virovitica“. Petar Turnaj i Ana Medved u konkurenciji osnovaca D3 kvalitativnog razreda osvojili su dva treća mjesta i dvije brončane medalje kako u standardnim tako i u latinsko-američkim plesovima. Leo Jovanović i Emma Klarić u konkurenciji mladeži C plesne kategorije otplesavši svi deset natjecateljskih plesova, osvojili su peto mjesto u standardnim kao i peto mjesto u latinsko-američkim plesovima.

Ovim putem PC Virovitica poziva sve zainteresirane, osobito najmlađe, da im se pridruže u treniranju najljepšeg dvoranskog sporta na svijetu.

(www.icv.hr, dm)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12594″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]