FOTO: Asfaltira se ulica Ljudevita Gaja i dio ulice Zbora narodne garde u Virovitici

Nakon što su obavljeni radovi na krpanju odnosno pripremama za stavljanje završnog sloja, započeli su radovi na asfaltiranju ulice Ljudevita Gaja i dio ulice Zbora narodne garde do križanja s Vukovarskom i Bilogorskom ulicom. Kako bi radovi bili što prije privedeni kraju te u cilju što brže normalizacije prometa u spomenutim ulicama se trenutno nalazi doista „more“ mehanizacije.

Kako su se već počele otvarati rupe na ovom izrazito frekventnom dijelu ceste siguran sam da ćemo asfaltiranjem Gajeve ulice i dijela Ulice Zbora narodne garde znatno povećati sigurnosti svih sudionika u prometu. Kada se izgradi i kružni tok na križanju Vukovarske i Bilogorske te Ulice Zbora narodne garde učinit ćemo još i jedan korak više kako bi se izbjegle neželjene posljedice rekao je prilikom obilaska radova virovitički gradonačelnik ivica Kirin. (virovitica.hr; foto: Matija R.)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12614″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]