FOTO: Donacija zaposlenika Virovitičko-podravske županije socijalnoj samoposluzi “Djelo ljubavi”

Savjet mladih Virovitičko-podravske županije organizirao je božićnu akciju prikupljanja potrepština za socijalnu samoposlugu “Djelo ljubavi” u Virovitici i to na način da su obavijestili zaposlenike o nužnosti darivanja u ovo vrijeme, kao i o tome koje su namirnice najpotrebnije. Prema riječima predsjednice Savjeta mladih VPŽ Sanje Sabolić, namirnice su prikupljane kroz tjedan dana, a svaki zaposlenik županije je ponaosob dao veliki doprinos.
Prikupljene potrepštine u socijalnu samoposlugu predali su obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak, zamjenik župana Zdravko Dijaković, pročelnica Ureda župana Jasna Abramović te predsjednica županijskog Savjeta mladih Sanja Sabolić. Ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Virovitica Željka Grahovac zahvalila je na ovoj vrijednoj donaciji koju je istaknula kao primjer, dodavši kako je od početka rada socijalne samoposluge u svibnju ove godine pa do sada podijeljeno 14.800 kilograma hrane.

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12679″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]