Foto: Mališani puna dva sata uživali na Dječjem dočeku Nove 2017. godine…

Na Silvestrovo, zadnjeg dana 2016. godine, Grad Virovitica i Turistička zajednica grada u sklopu manifestacije “Prosinac u gradu” u centru Virovitice organizirali su Dječji doček Nove godine. Mališani su puna dva sata uživali u raznim, kreativno osmišljenim igricama uz neizmjerno zabavnog voditelja Gorana Košija, kao i u kulturno-zabavnom programu koji su im priredili Glazbena igraonica Glazbene škole “Jan Vlašimsky” Virovitica, Kulturno-umjetnički centar Virovitica, Virovitičke mažoretkinje te Gradska glazba Virovitica sa svojim mažoretkinjama. Zabavnom programu pridružio se i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin, nakon čega je počelo odbrojavanje te su točno u podne dočekali Novu 2017. godinu.

Od 22 sata zabava se nastavlja za one starije. Građani Virovitice i njihovi gosti Novu 2017. godinu dočekat će uz ples, pjesmu, šampanjac i vatromet u ponoć, a za atmosferu će se pobrinuti Gašo bend.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Matija Rođak)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12715″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]