Foto: Nakon smijeha i zabave mališane u Kazalištu Virovitica posjetio i darivao Sveti Nikola

Jedno od najvažnijih događaja za mališane u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ upravo je predstava povodom blagdana Svetog Nikole, a ove godine polaznici Dramskog studija Kazališta Virovitica izveli su beskrajno duhovitu priču o miševima, mačkama i psima pod nazivom „Tajni život miševa“ u režiji, scenografiji i kostimografiji Snježane Lančić. Kako bi se olakšao dolazak djece na predstavu ona se kao i proteklih godina igrala po mjesnim domovima i u Kazalištu Virovitica.

img_4244

Junaci predstave najmlađima su otkrili svoje plesne i glazbene ambicije, kao i svoju najveću muku, prehrambene navike mačaka. No, ono što je zajedničko junacima i mališanima koji su ih pomno i s osmijehom na licu pratili, je očekivanje Svetog Nikole. Ozrena lica nakon predstave ugledala su glavnog junaka ovoga dana, kao i poklone koje im je donio. Ove godine su djeca posebno bila dobra pa nitko nije dobio šibu, ali su svi dobili prigodne poklone u čijoj podjeli su Svetom Nikoli pomogli mišići, mačak, psić i virovitički gradonačelnik Ivica Kirin.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12553″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]