Foto: Vatren i nadasve veličanstven koncert Gradske glazbe Virovitica i mažoretkinja…

Još malo je preostalo do kraja ove godine pa i do kraja manifestacije „Prosinac u gradu“, ali je i dalje vrlo aktivno, što se moglo vidjeti na Novogodišnjem koncertu Gradske glazbe Virovitica i mažoretkinja u bivšem domu Hrvatske vojske. Pod vodstvom kapelnika Silvija Paloša orkestar Gradske glazbe Virovitica i mažoretkinje svih uzrasta pod vodstvom trenerice Ane Paloš pružili su svojim sugrađanima vatren i nadasve veličanstven koncert, a u istom tonu nakon domaćina nastavili su i gosti iz Jajca.

Naime, naši glazbenici i mažoretkinje u svibnju ove godine gostovali su u tom kraljevskom gradu, a ovim koncertom Gradski duhački orkestar „Jajce“ pod vodstvom dirigenta Kemala Zejnilagića nastavio je tu suradnju. Brojnoj publici, kao i zamjenici gradonačelnika Željki Grahovac, na početku koncerta obratila se i zahvalila na podršci predsjednica Gradske glazbe Virovitica Ivana Molnar.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12702″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]