„Dravska priča” dobitnik „Suncokreta ruralnog turizma“ Hrvatske

Informativno-edukativni centar hostel “Dravska priča” u Noskovačkoj Dubravi dobitnik je Zlatnog priznanja „Suncokret ruralnog turizma“ Hrvatske u kategoriji Ruralno-turističkih projekata, dok je Udruga Rukotvorine Zdenci dobila „srebrni Suncokret“ u kategoriji Ruralno-turističke manifestacije. Dodjela priznanja održana je u Hotelu Academia u Zagrebu, a Suncokret ruralnog turizma dodjeljuje se u organizaciji Udruge za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo”.

„Suncokret ruralnog turizma“ „Dravskoj priči“ uručili su državni tajnik Tugomir Majdak i Dubravka Davidović (Tur kultur – Hrvatska udruga za turističke i kulturne rute), a preuzela ju je ravnateljica Javne ustanove za upravljanje zaštićenim dijelovima prirode i ekološkom mrežom Virovitičko-podravske županije Tatjana Arnold Sabo.

Srebrno priznanje primila je Rajka Abramović predsjednica Udruge Rukotvorine Zdenci, a uručili su joj Dijana Katica, predsjednica Udruge za turizam i ruralni razvoj “Klub članova Selo” i glavni tajnik Ministarstva turizma Ivo Bušić.

IMG 9718Svečanosti u Hotelu Academia, između ostalih, nazočio je i državni tajnik u Ministarstvu poljoprivrede Tugomir Majdak, glavni tajnik Ministarstva turizma Ivo Bušić, potpredsjednik HGK Josip Zaher, a u ime Virovitičko-podravske županije, direktorica Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Martina Jakelić. (www.vpz.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content