Još dvije pobjede virovitičkih košarkašica

Virovitičke košarkašice u kategorijama do 10 odnosno 12 godina starosti posjetili su Koprivnicu gdje su snage odmjerili s vršnjakinjama iz ŽKK Koprivnice, ekipom koja se već godinama izmjenjuje s djevojkama Podravca iz Virja na vrhu Regije sjever.

Prve su na parket izašle djevojke u kategoriji Z-12 i već na početku utakmice agresivnom obranom iznenadili domaćine. Nastavilo se je u istom ritmu te je semafor na kraju pokazao rezultat 20:15 za virovitičke frajlice. Dominirala je kapetanica Mia Deskar koje je postigla čak 12 koševa te Iva Kurjančić postigavši 3 koša.

Veselim sloganom: Tko je najbolji? „Malci“ – najmlađe virovitičke košarkašice do 10 godina ušle su u utakmicu protiv domaćina hrabreći se no odlučne da će dati sve od sebe pa što bude. Bodreni navijanjem roditelja, ali i starijih suigračica krenule su odlučno i odlično otvorile utakmicu. Gotovo nepogrešiva igra u obrani, koja je otvorila put kapetanici Hani Deskar za kontranapade što je rezultiralo sa njenih čak 12 koševa, već na startu najavilo je iznenađenje. Nekoliko ukradenih lopti Dore Lakote Kovač, Nike Gverić i Margarete Cenger te odličan učinak u skoku Nike Pavelić koja je na to dodala i 4 koša prvi dio utakmice u potpunosti su usmjerili utakmicu prema pobjedi virovitičkih košarkašica. U nastavku se nastavilo u tom smjeru u kojem su se svojom borbenošću istaknule i Lea Božičevič i Lucija Grdić koja je upisala i svoja dva prva koša te skokovima Lana Grdić i Anja Prekratić, a obrambeni doprinos je dala i Petra Turčinović. (www.icv.hr; rc; foto: Dejan K.)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content