Preživljavanje (nakon padova) lakše je uz dvije malene riječi: “Da, i?”

Preživjeti nakon padanja često je izazov, no svakako lakši ako ga prihvatimo otpuštajući dvjema malenim riječima: “Da, i?”. Upravo te dvije riječi čine naziv priručnika za preživljavanje (nakon padova) autorice Lee Brezar, koji je napisala iz jednog osobnog iskustva, a u sklopu manifestacije „Prosinac u gradu“ predstavila ga je i u Gradskoj knjižnici i čitaonici Virovitica.

Lea Brezar je poduzetnica, vlasnica tvrtke Dhar media čija su vodilja principi dharmičkog menadžmenta te je jedna od njegovih najvećih zagovarateljica u Hrvatskoj. Na kraju ovog priručnika autorica je smjestila pjesme inspiracije potičući na promjene te naglašavajući da sloboda duha leži upravo u čarobnim riječima naslova knjige. (www.icv.hr; žđ)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12590″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]