Savjet mladih grada Virovitice i VPŽ na Nacionalnoj konferenciji savjeta mladih Republike Hrvatske

U organizaciji Savjeta mladih Grada Karlovca i Grada Karlovca, Savjeta mladih Karlovačke županije i Karlovačke županije te Udruge gradova, a u partnerstvu s Ministarstvom za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, Veleposlanstvom Republike Francuske, Nacionalnom udrugom mladih i djece Republike Francuske, Inštitutom za mladinsko politiku Republike Slovenije, Mrežom mladih Hrvatske i udrugom Izvan fokusa u Karlovcu se od 2. do 4. prosinca 2016. godine održava Nacionalna konferencija savjeta mladih Republike Hrvatske.

Na konferenciji sudjeluju i članovi Savjeta mladih grada Virovitice, Borna Đurđević i Milan Krmpotić te Tomislav Kožnjak iz Savjeta mladih Virovitičko-podravske županije.

Konferencija za cilj ima jačanje uloge savjeta mladih u procesima donošenja odluka i kreiranju lokalnih politika te izgradnju kapaciteta samih članova savjeta mladih. U tri dana trajanja Konferencije stručnjaci iz područja rada s mladima, iz zemlje i inozemstva, doprinijet će kvaliteti programa i raspravama na Konferenciji. Ipak, najveći fokus bit će na samim članovima savjeta mladih koji će zajedničkim radom na temelju primjera dobre prakse iznjedriti konkretne rezultate Konferencije koji će biti korisni za njihov svakodnevni rad. (www.icv.hr; www.nksm.eu; foto:Demjan Rožman)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content