ALTERNATIVA ZA VAS nagrađuje slušatelje Radija Virovitice

ALTERNATIVA ZA VAS nagrađuje slušatelje Radija Virovitice s popustom od 15 % na ukupnu kupnju. Vaše je samo nazvati i ostaviti podatke, otići na adresu Ivana Kapistrana 15 Virovitica ili se informirati na broj telefona 033/731-922 te iz odlične ponude odabrati nešto za sebe.

Nagradna igra ide svaki ponedjeljak, srijedu i petak, a primamo dva poziva.

Alternativa za Vas d.o.o. je tvrtka posvećena edukaciji o zdravom načinu života, najefikasnijim prirodnim metodama liječenja, čišćenju organizma, zdravoj prehrani, ayurvedi, aromaterapiji i najnovijim vijestima alternativne medicine.

Putem jednog od najčitanijih portala – alternativa-za-vas.com već devet godina svakodnevno se trude da Vam donesu najbolje informacije iz područja prirodnog liječenja.
Istražuju i pišu o zdravim receptima, izradi prirodne kozmetike kod kuće, pripremanju čajeva i tinktura, ekološkom uzgoju biljaka i hrane te mnogim drugim zanimljivim temama.
Tu možete pronaći korisne recepte za pripremu i korištenje zdrave hrane, kao i prijedloge za uređenje vlastitog doma ili poslovnog prostora, vrta i okućnice, sve u cilju toga kako biste postigli zdraviji, kvalitetniji i ispunjeniji život.

S vodičem poput Alternative za Vas kroz život, lako ćete svladati svakodnevne izazove poput stresa, bolesti, manjka nutrijenata i otkriti načine kako se zaštititi od opasnih toksina iz hrane i okoliša te očuvati Vaše zdravlje i zdravlje Vaših bližnjih.
U Alternativa Webshopu možete pronaći više od 3000 prirodnih proizvoda – superhrane, dodataka prehrani, zdrave hrane, čajeva, ulja, prirodne kozmetike i drugih proizvoda čiju su kvalitetu prepoznali kupci iz cijelog svijeta.

Ponuda Alternativa Webshopa stalno se dopunjuje, a proizvodi se biraju na temelju visokih kriterija kvalitete i učinkovitosti na zdravlje. (promo)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content