Burza hrane: Kako na jednostavan i brz način pospješiti prodaju i vidljivost proizvoda na tržištu

U Poduzetničkom inkubatoru Virovitičko-podravske županije u Virovitici, u organizaciji Turističke zajednice VPŽ, predstavljen je portal Burza hrane. Riječ je o specijaliziranom internetskom portalu koji na jednom mjestu okuplja proizvođače hrane i kupce s područja Republike Hrvatske i zemalja Europske unije. Portal, koji je izradila virovitička Plava tvornica, ima oko 9.000 korisnika te je kao takav zanimljiva platforma za aktivnosti prodaje, oglašavanja i informiranja.

Načine kako putem dostupnih internetskih alata na jednostavan i jeftin način pospješiti prodaju i vidljivost proizvoda na tržištu, predstavnicima turističkih zajednica i prerađivačkog sektora te ugostiteljima s područja Virovitičko-podravske županije, predstavili su Ana Feldi i Slaven Kulić.

– Cilj ove prezentacije je spojiti proizvođače hrane s područja naše županije s tržištem. Smisao je biti drugačiji, odnosno biti svoj i na turističkom tržištu. Također, cilj nam je, između ostaloga, da se u našim restoranima poslužuje hrana koja je proizvedena u našem podneblju te da posjetitelji putem gastro i enološke ponude imaju potpun doživljaj turističke ponude Virovitičko-podravske županije. – rekao je u pomoćnik direktorice Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije Josip Mikolčić.

(www.icv.hr, mb; foto: M. Bašić; K. Toplak)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content