Iza Udruge žena Dinjevac još jedna uspješna godina s nizom aktivnosti

U Društvenom domu u Dinjevcu održana je redovna izvještajna godišnja skupština Udruge žena Dinjevac. Istu je otvorila predsjednica Udruge Svetlana Bastalić koja je ujedno podnijela Izvješće o radu za proteklu godinu. Članice Udruge žena Dinjevac i prošle su godine sudjelovale na svim manifestacijama na području općine Pitomača, smotrama folklora, sadile su i okopavale cvijeće u svome mjestu, a bile su i nosioci manifestacije “OBIČAJI NAŠIH STARIH” u sklopu koje su prikazale čehanje perja te manifestacije Dinjevački susreti plesa i pjesme.

Također, predstavljen je i Plan rada za tekuću godinu koji će se i dalje nadopunjavati prema potrebama.

Rad ove vrijedne dinjevačke Udruge pohvalili su i gosti: zapovjednik DVD Dinjevac Mato Bastalić, predsjednik Nogometnog kluba Podravec Dražen Erhatić te predsjednik Mjesnog odbora naselja Dinjevac i zamjenik načelnika Općine Pitomača Ivan Erhatić koji je naglasio kako se svake godine bilježi povećanje u članstvu, što je ujedno najbolji pokazatelj da mještani Dinjevca itekako cijene i vole ovu Udrugu. Čestitajući im na ovako uspješnom radu, istaknuo je da postoji malo naselja, kako na području općine tako i šire, koja imaju ovako vrijednu Udrugu koja se svakodnevno dokazuje i iskazuje što u društvenom što u humanitarnom radu.

(pitomaca.hr, icv.hr; foto: Ivan Erhatić)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12758″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]