Ovog vikenda u Kinu Park – Sicario, Život je truba i Povratak u Oz

Ovog vikenda u Kinu Park u Virovitici očekuju vas projekcije:

Sicario – 13. siječnja – 19 h

sicarioMlada FBI agentica (Emily Blunt) pridružuje se tajnoj CIA operaciji koja želi svrgnuti vođu meksičkog kartela. To će biti posao koji će dovesti njezine etičke i moralne vrijednosti do same granice i natjerati je da preispita sve u što je dotad vjerovala.

Život je truba – 14. siječnja – 19 h

zivot je trubaŽivot je truba komedija je koja pršti humorom, optimizmom, glazbenim evergreenima i prvorazrednim glumačkim nastupima, dočarana nekim od najljepših zagrebačkih veduta prikazanim na našim platnima. Radi se o pomalo ironičnom, ali više od svega suosjećajnom pogledu na ljudsku potrebu za stvaranjem problema, ali i o vještini kojom te probleme rješavamo.

Povratak u Oz – 15. siječnja – 17 h

B1 legend of oz dorothy HR finalNastavak jedne od najpoznatijih dječjih avantura, Povratak u Oz, animirani je film snimljen prema romanu Rogera S. Bauma, prapraunuka L. Franka Bauma. U njemu se Dorothy vraća u čarobnu zemlju preko duge nakon što shvati da je Kanzas u potpunosti opustošen i da su se svi iz njega iselili. S njom se u Oz vraća i vjerni Toto, a žutim opekama ponovo će odzvanjati smijeh vesele družine koja će doživjeti nove dogodovštine u zemlji u kojoj su se i upoznali.

Prodaja karata počinje sat vremena prije svake projekcije.

Cijena karte je 10 kuna.

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content