Sjajna godina je iza Marina Bloudeka koji je rušio državne rekorde

Atletski klub Agram proglašen je najboljim atletskim klubom u Hrvatskoj. Velike zasluge za to imaju i Virovitičani, a ponajviše Marino Bloudek, koji je kao njihov član polučio sjajne rezultate. Neki od njih su i novi rekordi Hrvatske u mlađim juniorima u dvorani, i to u utrkama na 800 i 1500 metara te rekord Hrvatske na 1000 metara za mlađe juniore na otvorenom.

Bloudek je u 2016. godini osvojio ukupno šest pojedinačnih prvenstava Hrvatske u kategorijama od mlađih juniora, juniora i seniora te tri titule prvaka u štafetama 4×400 metara, i jednu titulu najboljeg u štafeti 400-800-1200-1500 metara.

Podsjetimo, Bloudek je proglašen i najboljim mlađim juniorom u Hrvatskoj, a na svečanoj sjedinci Gradskog vijeća grada Virovitice uručena mu je i zahvalnica za iznimna ostvarenja u atletici. Velike zasluge ovim sjajnim rezultatima pripadaju i njegovom treneru, Virovitičaninu Zlatku Totu.

Inače, za Agram iz Virovitice još nastupaju Stela Poljanac, Leonora Šogorić, Toni Tumpić te sestre Nika i Lea Kozlinger. (www.icv.hr, vle; Fotografija: Arhiva)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content