Štefica Kaša i dalje na čelu HPGD Sloga Pitomača

Hrvatsko pjevačko i glazbeno društvo “Sloga” Pitomača održalo je godišnju izbornu skupštinu. Skupštinu je otvorio njen predsjednik Karlo Crnčić koji je potom riječ prepustio predsjednici Društva Štefici Kaša koja je podnijela izvješće o radu za proteklu godinu. Štefica Kaša pohvalila se uspješnim božićnim, uskrsnim i ostalim koncertima koncertima na kojima su gostovali sa zborovima iz Gradiške, Cerne, Lipika, Slatine, Đurđevca i tako dalje. Također, zahvalila se dugogodišnjim suradnicima “Sloge” na pomoći i podršci u radu. Rad ovog vrijednog Društva pozdravio je i načelnik Općine Pitomača Željko Grgačić, vršitelj dužnosti ravnatelja Centra za kulturu “Drago Brtivić” Rajko Stilinović, a čestitke domaćinima uputio je i Darko Begović ispred pitomačke Limene glazbe.

Nakon izvještajnog dijela sjednice izabrano je novo rukovodstvo. Predsjednica Društva i dalje ostaje Štefica Kaša, a dopredsjednik je Davor Jendrašić. Za predsjednika Skupštine ponovno je izabran Karlo Crnčić, a za dopredsjednika Tomo Filipović.

(icv,hr; bm; foto: Barica Mihoković)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12763″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]