U Virovitici će se 1. ožujka održati Svečana akademija DUZS-a

Ravnatelj Državne uprave za zaštitu i spašavanje Jadran Perinić posjetio je Virovitičko-podravsku županiju, gdje se je u Sali za sastanke sastao s izasnalstvom Virovitičko-podravske županije i Grada Virovitice, koje su predvodili obnašateljica dužnosti župana Sanja Bošnjak i Ivica Kirin te Josip Job kao pročelnik DUZS-a Područnog ureda Virovitica.

Na sastanku se, između ostalog govorilo o održavanju svečane akademije DUZS-a povodom obilježavanja Međunarodnog dana civilne zaštite. Akademija će se u Virovitici održati 1. ožujka, a osim toga, ravnatelj Jadran Perinić nazočnima je predstavio mogućnosti apliciranja projekata za financiranje iz EU fondova u sferi sustava civilne zaštite. Nakon održanog sastanka sudionici su obišli moguće lokacije u gradu Virovitici za održavanje navedene svečane akademije, pokazne vježbe i predstavljanje opreme.

(www.vpz.hr)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12791″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]