Održana izborna skupština USRPS Sopje

Održana je izborna skupština Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” Podravac Sopje. U prepunom vatrogasnom domu okupili su se vrijedni članovi ove Udruge kako bi još jednom u godišnjem izvještaju čuli što se sve radilo u 2016. godini. Najveći uspjeh ove Udruge je organiziranje 22. hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu te brojne zlatne medalje na 44. olimpijadi starih sportova u Brođancima.
Novi predsjednik Udruge je Mario Tomašević, dopredsjednica Kristina Lebinac, tajnik Jozo Šantak i blagajnik Tomislav Matić. Ostali članovi upravnog odbora su Božo Andrijević, Kristina Benković, Ervin Šomođi, Mirjana Tomašević i Danijel Rastija.
Plan Udruge je i u ovoj godini sudjelovati i organizirati brojne manifestacije vezane uz narodne običaje i sportske rekreacije kao što su Fašenjak, Majipani, Bošporijada, Županijski festival sportske rekreacije u Podgorju, Seljačka olimpijada u Mađarskoj, Ivanje 2017., 23. hrvatski festival sportske rekreacije na selu u Varaždinskoj županiji, 45. olimpijada starih sportova Brođanci i 13. hrvatski festival rekreacije žena u Zadru.
Skupštini su nazočili i brojni gosti među kojima i Ivo Horvat, predsjednik Općinskog vijeća Sopje koje znatnim financijskim sredstvima uvijek podržava rad aktivnih udruga.

(www.icv.hr,žf;foto:Ž.Felbar)

no images were found

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content