Održana izborna skupština USRPS Sopje

Održana je izborna skupština Udruge sportske rekreacije “Sport za sve” Podravac Sopje. U prepunom vatrogasnom domu okupili su se vrijedni članovi ove Udruge kako bi još jednom u godišnjem izvještaju čuli što se sve radilo u 2016. godini. Najveći uspjeh ove Udruge je organiziranje 22. hrvatskog festivala sportske rekreacije na selu te brojne zlatne medalje na 44. olimpijadi starih sportova u Brođancima.
Novi predsjednik Udruge je Mario Tomašević, dopredsjednica Kristina Lebinac, tajnik Jozo Šantak i blagajnik Tomislav Matić. Ostali članovi upravnog odbora su Božo Andrijević, Kristina Benković, Ervin Šomođi, Mirjana Tomašević i Danijel Rastija.
Plan Udruge je i u ovoj godini sudjelovati i organizirati brojne manifestacije vezane uz narodne običaje i sportske rekreacije kao što su Fašenjak, Majipani, Bošporijada, Županijski festival sportske rekreacije u Podgorju, Seljačka olimpijada u Mađarskoj, Ivanje 2017., 23. hrvatski festival sportske rekreacije na selu u Varaždinskoj županiji, 45. olimpijada starih sportova Brođanci i 13. hrvatski festival rekreacije žena u Zadru.
Skupštini su nazočili i brojni gosti među kojima i Ivo Horvat, predsjednik Općinskog vijeća Sopje koje znatnim financijskim sredstvima uvijek podržava rad aktivnih udruga.

(www.icv.hr,žf;foto:Ž.Felbar)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12933″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show slideshow]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]