Ovog vikenda na VIRKAS-u: “Ostavljam te”, “Ja, deda” i “Kauboji”

VIRKAS ide dalje te vas ovaj vikend očekuju tri odlične predstave:

  • Petak, 17. veljače, u 19.30 HNK Zadar OSTAVLJAM TE
    U glavnim ulogama su Jasna Ančić i Alen Liverić. U ulozi voditeljice pojavljuje se Žana Bumber, a u ulozi bračnog savjetnika Mimi Zadarski, uz nastup glazbenika: Ivan Ivić na klavijaturama te Jadran Dučić Ćićo na bubnjevima. Predstava govori o odnosu muškarca i žene koji su braku 30 godina. Sve počinje rečenicom iz naslova predstave te se riječi ostavljam te provlače kroz opsesivnu igru bračnog para u kojoj ne znamo što se uistinu događa, a što je njihova igra. Oni razgovaraju, spominju se nekih stvari i mogli bismo reći da je to inventura njihovoga odnosa. U jednom trenutku se predstava pretvara u reality show. U njemu nastupaju bračni par, voditeljica, bračni savjetnik i  glazbenici.  Na neki način promatramo intimnu priču glavnih junaka te se zapravo nameće pitanje što se događa unutar četiri zida, koje se psihološke igre odigravaju.
  • Subota, 18. veljače, u 19.30 B.H. Thorson JA, DEDA
    Zbog bolesti glumice otkazana je predstava NP Tuzla “Budala na večeri”. Umjesto najavljene predstave možete pogledati HIT komediju B.H. Thorsona JA, DEDA u naslovnoj ulozi Pere Juričića.

    Kupljene ulaznice za predstavu „Budala na večeri“ vrijede za predstavu „Ja, deda“.
    Ukoliko želite vratiti već kupljene ulaznice, povrat novca možete dobiti na blagajni kazališta u subotu, 18. veljače, od 18 sati.

  • Nedjelja, 19. veljače, u 19.30 NP Kikinda KAUBOJI
    Predstava “Kauboji” jedna je lijepa, ljudska kazališna priča, ali i raskošna komedija koja je sama po sebi beskrajno teška jer podrazumijeva ne samo sposobnost glume, nego i tjelesnu sposobnost izvođača, učenje koreografija, sviranja i pjevanja. Priča prati sudbine 57 likova, koje tumači 13 glumaca, a koji se izdižu iznad svojih neuspjeha te svoje neznanje pretvaraju u kazališnu vještinu.

Informacije i rezervacije u kazalištu ili na tel: 721-330
Radno vrijeme blagajne 2 sata prije početka predstave.

(www.icv.hr, žđ)

 

 

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content