Sajamski grad zatvorio svoja vrata: Na Viroexpu 2017. čak 28 tisuća posjetitelja

“Sajamski grad” zatvorio je svoja vrata. Dojmovi su izvrsni, a potez organizatora za preseljenjem u središte grada, na prostor Visoke škole Virovitica, pokazao se kao pun pogodak čemu u prilog govori i rekordan broj posljetitelja – njih čak 28 tisuća.

Posjetitelji i gosti i ove su godine do sajma mogli doći vlakićem iz centra Virovitice, a tamo se zaista moglo pronaći za svakoga ponešto. Sajam je ove godine okupio 587 izlagača iz 27 zemalja, a tijekom sva tri dana održavanja program je bio upotpunjen raznim kulturno-zabavnim događanjima, kao i stručnim predavanjima za naše gospodarstvenike.

MG 7067Pozitivne dojmove iznio je i direktor Viroexpa Igor Andrović:

– Ove godine naš sajam je posjetilo 28.000 posjetitelja što je više nego svih prethodnih godina. Sajam je održan na prostoru Visoke škole, što je privremena lokacija. Iako se činilo da neće biti primjereno na kraju se pokazala izvrsnom, čemu svjedoči ne samo broj posjetitelja, već i izlagača koji su imali smao riječi hvale. U pripremi za budućnost imamo halu za sajam koja bi trebala biti multifunkcionalna i koja bi se koristila tijekom cijele godine, a o tome ćemo odluku donijeti kroz sljedećih nekoliko mjeseci. – rekao je Andrović.

Podsjetimo, Zemlja partner ovogodišnjeg sajma bila je Republika Češka. Organizatori i pokrovitelji su: Virovitičko-podravska županija, Grad Virovitica, HGK – Županijska komora Virovitica, HOK – Obrtnička komora Virovitičko-podravske županije, Turistička zajednica Virovitičko-podravske županije. Tehnički organizator je tvrtka Viroexpo, ovogodišnji sponzor je HPB, a medijski pokrovitelj Informativni centar Virovitica. (www.icv.hr; mb)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content