Teška prometna nesreća: Sudarili se Golf i Opel, vozači u bolnici, pješaka pogodila krhotina automobila

Na križanju koji djeli ulice Vinkovačka cesta, Vukovarska cesta i ulica Ote Horvata u Virovitici došlo je do prometne nesreće u kojoj su sudjelovala dva vozila, a tri su osobe povrijeđene.

Zbog nepoštivanja prava prvenstva regulirana semaforom koji je bio uključen i ispravno radio, sudarili su se golf i opel virovitičkih registarskih oznaka koji su pretrpjeli veliku materijalnu štetu.

Od siline udarca vozači oba vozila su doživjeli tjelesne ozljede, ali isto tako i pješak koji je se zatekao u blizini i kojeg je udarila odbačena krhotina automobila. Sva trojica preveženi su u Opću bolnicu Virovitica. Točni uzroci nesreće i materijalna šteta bit će naknadno utvrđeni. (www.icv.hr)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12819″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]