Učenici očarani predstavom “Juha od bundeve”

U Kazalištu Virovitica započeo je i Mali VIRKAS. Kao i dosadašnjih godina najmlađi su neizostavni dio Virovitičkih kazališnih susreta tako su jučer učenici nižih razreda Osnovne škole Vladimir Nazor Virovitica i Područnih škola mogli pogledati nagrađivanu predstavu Helen Cooper “Juha od bundeve” u izvedbi Kazališta lutaka Zadar te u režiji Ane Prolić. Mališani su uživali u dogodovštinama tri najbolja prijatelja, Patka, kojeg je utjelovila Vjera Vidov, Mačaka predstavljenog od strane Jurja Arasa i Vjeverice koju je predstavila Sanja Zalović, a cijelu priču upotpunila je glazba Mate Matišića.

Nakon dvije jučerašnje izvedbe i kratkog odmora zadarski glumci će u srijedu, 15. veljače, odigrati još dvije predstave i to za učenike Osnovne škole Ivane Brlić-Mažuranić Virovitica.

(www.icv.hr, žđ; Foto: Željka Đaković)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12899″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”1″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]