Županijski LiDraNo 2017. održat će se 13. veljače u Virovitici i Suhopolju

Uz pokroviteljstvo Virovitičko-podravske županije, domaćin ovogodišnje Županijske smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika i učenica osnovnih i srednjih škola biti će OŠ Suhopolje i Srednja Strukovna škola Virovitica. Domaćin ovogodišnje Županijske smotre literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika i učenica osnovnih škola Virovitičko-podravske županije, koja će se održati 13. veljače, je Osnovna škola Suhopolje. Svečano otvorenje LiDraNa na rasporedu je u 9,00 sati u Kazalištu Virovitica. Slijede dramsko-scenski nastupi učenika te proglašenje najboljih. Od 11,30 sati na rasporedu su okrugli stolovi po pojedinim područjima koji će se održati u Osnovnoj školi Suhopolje.

Istoga dana, od 13,00 sati održat će se i Županijska smotra literarnog, dramsko-scenskog i novinarskog stvaralaštva učenika i učenica srednjih škola domaćin koje je ove godine Strukovna škola Virovitica. Nakon otvorenja i dramsko-scenskih nastupa u Kazalištu Virovitica, u Strukovnoj školi će se održati okrugli stol te podjela pohvalnica, zahvalnica i zbornika. (www.icv.hr, Fotografija:Ivan Šemper)

(www.icv.hr, mb; foto: I. Šemper)

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”12849″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”100″ thumbnail_height=”75″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”0″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”0″ slideshow_link_text=”[Show as slideshow]” order_by=”pid” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]