U Dječjem vrtiću Zeko održan međužupanijski stručni skup „Kultura dječjeg vrtića i timski rad“

U Dječjem vrtiću Zeko u Slatini održan je „Međužupanijski stručni skup za odgojitelje i stručne suradnike pedagoge u predškolskim ustanovama Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije“. Tema skupa, koji je održan u organizaciji Agencije za odgoj i obrazovanje, bila je „Kultura dječjeg vrtića i timski rad“.

Na otvorenju skupa okupljene su pozdravili i prigodnim riječima obratili se ravnateljica DV Zeko Snježana Vereš i pročelnik Ureda gradonačelnika Grada Slatine Radenko Pavić. Program stručnog skupa sadržavao je nekoliko stručnih predavanja koje su održale viša savjetnica za stručne suradnike pedagoge u predškolskim ustanovama, Ivana Biljan i viša savjetnica za predškolski odgoj, Luja Zamečnik. Nakon svakog predavanja formirani su timovi koji su sudjelovali u radionicama koje je vodila Darija Salopek-Žiha, psiholog mentor.

Svrha stručnog skupa je bila prilagodba metodologije rada novim problemima sa kojim sa struka susreće u predškolskom odgoju. Svaki od sudionika je na kraju mogao ocijeniti kvalitetu održanog skupa te dati svoje prijedloge za budući rad

(slatina.hr)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content