Iza Streljačkog kluba Miholjac u 2016. godini 21 osvojeno prvo mjesto na turnirima

U prostorijama Hrvatskog doma u Gornjem Miholjcu održana je redovna godišnja skupština Streljačkog kluba Miholjac. O jednogodišnjem radu govorio je predsjednik Josip Kovačić, a budući da je prije kratkog vremena obilježena 40. obljetnica osnutka, naglasio je i to da je u svojoj dugoj povijesti Klub imao zapažene uspjehe na općinskim, županijskim pa i na državnim natjecanjima. U prošloj godini organizirana su tri županijska turnira zračnom puškom uz sudjelovanje 15 ekipa s 90 pojedinaca, organiziran je drugi Memorijalni turnir Špoljo na kojem su bila 23 strijelca i prvi put ekipa HVIDRA-e Slatina. Uz 785. spomendan imena sela Gornji Miholjac, na turniru se natjecao 21 strijelac. Povodom 40. obljetnice kluba organizirano je još jedno natjecanje na kojemu je sudjelovao 31 strijelac, a znatnu pomoć pri organizaciji osigurala je Zajednica sportskih udruga Grada Slatine. Na turniru Prvi hrvatski redarstvenik u Suhopolju Miholjčani su imali 10 svojih članova. Održana su i dva klubska turnira za Božić i Novu godinu kada se za natjecanje prijavilo 78 strijelaca.
Na svim turnirima u 2016. godini osvojeno je 21 prvo mjesto, 18 drugih mjesta i 21 treće u svim streljačkim kategorijama.
U Planu za ovu godinu novi su turniri, kao i investicija u izgradnju boljih uvjeta za gađanje na otvorenom. Rad kluba prepoznala je Zajednica sportskih udruga Slatine u čije je ime tajnik Željko Stipanić predao Plaketu za jubilej kluba, a zadovoljstvo sa suradnjom izrazio je i Željko Kolinger, predsjednik Mjesnog odbora Gornji Miholjac. (www.icv.hr, žf; foto: Željko Felbar)

[g-gallery gid=”397939″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content