KUU Suhopolje održao redovnu skupštinu

U Hrvatskom domu Općine Suhopolje održana je godišnja redovna skupština Kulturno-umjetničke udruge Suhopolje. Skupštini su prisustvovali i načelnik Općine Suhopolje Marijan Brlek, voditelj odsjeka za društvene djelatnosti i imovinsko pravne poslove te ujedno i predsjednik DVD-a Suhopolje Darko Ćurik, predsjednica mjesnog odbora Suhopolje Ksenija Ćurić, ravnatelj OŠ Suhopolje Anto Škraba, direktor tvrtke Diba d.o.o. Ilija Blažević i mnogi drugi.

Predsjednica Udruge, Martina Šaka podnijela je izvješće o radu za 2016. godinu podsjetivši na brojne aktivnosti koje je udruga provela, među kojima su sudjelovanja u sklopu organizacije Općine Suhopolje, gostovanje i prezentacija rada na nekoliko kulturno-umjetničkih manifestacija na lokalnom i regionalnom području te međunarodnom, u Mađarskoj. Također u prethodnoj godini održana je tradicionalna međunarodna smotra folklora „Golubica bijela“ i Božićni koncert. Kroz projekte Ministarstva kulture i donacije tvrtke Flora Vtc izrađeni su tradicijski glazbeni instrumenti koji su upotpunili kvalitetu rada same udruge. Prema planu rada za tekuću godinu udruga će nastojati putem raznih projekata i donacija prikupiti potrebna sredstva za što uspješniji i kvalitetniji rad.

Nakon što su donatorima podijeljene zahvalnice, prisutnima su se obratili načelnik Općine Suhopolje, voditelj odsjeka za društvene djelatnosti i budući kandidat za načelnika Općine Suhopolje Siniša Horvat koji su čestitali svim članovima udruge na trudu i radu, iskazali želju za daljnjom suradnjom te poželjeli još uspješniju godinu.

(www.icv.hr, mš, ml; foto: M. Šaka)

[g-gallery gid=”400095″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content