NK “Standard” Nova Šarovka obilježio 40 godina postojanja

NK Standard Nova Šarovka obilježio je 40. godišnjicu postojanja. Obilježavanje je počelo polaganjem vijenca i molitvom na grobu prvog predsjednika nogometnog kluba Rudolfa Tušeka na mjesnom groblju u Sopju. Svijeće su zapaljene i na grobovima preminulih igrača: Dragana Hrgetića, Darka Tušeka, Branka Čveka i Zlatka Karafe, a potom je upaljena svijeća kod glavnog križa i za sve umrle članove i navijače.

Polaganju vijenaca nazočili su članovi uprave nogometnog kluba Željko Janečić, Veljko Makar, Krunoslav Hrgetić, Miroslav Tušek, bivši i sadašnji igrači: Zlatko Čvek, Tušek Slavko, Prugovečki Stjepan, Zvonimir Gabud, Damir Tušek, Domagoj Tušek, Mario Hrgetić, načelnik Općine Sopje Josip Granjaš koji je također jedno vrijeme bio igrač NK “Standard” te predstavnici nogometnog kluba “Podravac” Sopje Berislav Androš i Josip Mareković. Nakon polaganja vijenaca održana je sveta misa u Novoj Šarovki kojoj je prisustvovao veliki broj mještana, igrača i članova.

Uslijedila je prijateljska utakmica između veterana i seniora NK “Standard”, koja je završila pobjedom seniora rezultatom 2:1. Svečanost je nastavljena dodjelom zahvalnica osnivačima i zaslužnim članovima za dugogodišnji rad u klubu, svečanom večerom i zabavom do ranih jutarnjih sati. (NK “Standard” Nova Šarovka)

[g-gallery gid=”401223″]

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content