Nogometni vikend pred nama: U županijskom derbiju Virovitica dočekuje Pitomaču

MŽNL: Županijski derbi u Virovitici

U 15.kolu međužupanijske nogometne lige Bjelovar-Koprivnica- Virovitica igra se županijski derbi u Virovitici između domaće momčadi i nogometaša Pitomače. Domaći igrači su prije sedam dana nanijeli prvi poraz vodećoj ekipi, pa ne bi bilo čuda da nadjačaju i Pitomaču. Slatina ugošćuje Zdenku iz Velikih Zdenaca, dok orahovački Papuk dočekuje Rovišće. Sve utakmice igraju se u subotu 18.ožujka u 15.30 sati.

1.ŽNL: Suhopolje dočekuje Mladost iz Čačinaca

Županijski prvoligaši također igraju 15.kolo. u subotu 18.ožujka u 15 sati nogometaši Suhopolja na stadionu Park ugošćuju Mladost iz Čačinaca. Ostale utakmice igraju se u nedjelju 19.ožujka u 15 sati, a sastaju se Rezovac-Mikleuš, Zrinski-Lukač 05, Graničar Okrugljača-Crnac, Munja- Podravac Sopje, Voćin-Dinamo Četekovac i Mladost 1930. Čađavica- Bratstvo.

2.ŽNL zapad: Sveti Đurađ gostuje u Rušanima

Županijski drugoligaši u skupini zapad igraju15.kolo. u subotu 18.ožujka u 15 sati sastaju se u Rušanima domaći Napredak i Sveti Đurađ. Sve ostale utakmice se igraju u nedjelju 19.ožujka u 15 sati: Podgorje-Mladost Vukosavljevica, Drava-Stara Brezovica, Gradina-Omladinac, Bilogora 1947.-Sokol i Turnašica-Bušetina 1947, dok je momčad Turanovca slobodna. (www.icv.hr; mš)

PROMO

Povezane vijesti

Skip to content